Getuigenissen

default image

Ons paard wou niet trailerladen. Anderen hadden het al geprobeerd zonder succes. De brave meid ging flink rechtop staan nog voor ze op de trailerklep kwam. De oppositiereflex was dus redelijk ernstig. In het begin dacht ik dat het een dominantieprobleem was, maar eigenlijk was het pure schrik. Steven zette het paard in anderhalf uur op de trailer. Hij zorgde er ook voor dat de stang en de laadklep dicht konden en dat het paard er nadien ook weer rustig achterwaarts kon afstappen. Een verademing na weken van stress en frustratie ! Heel tevreden dus ! Sindsdien werk ik verder met hem aan mijn eigen horsemanship.

Marc Derycke 07/12/2015

default image

De eerste 10-beurtenkaart zit erop en ik moet zeggen dat ik echt van elke les genoten heb (zelfs van die in de (gietende) regen ☺).  Dankjewel voor al hetgeen je mij hebt bijgeleerd.  Super ook dat ik steeds met al mijn vragen niet moest wachten tot een volgende les maar je per mail en telefoon om advies kon vragen (of het nu was ivm een oefening die niet lukte, mijn nieuwe zadel en pad of Blue’s bit…).Er is nog heel wat werk aan de winkel, dat besefte ik elke les een beetje meer.  Ik kijk alvast uit naar onze nieuwe lessenreeks!

Christel De Boelpaep 07/12/2015

default image

In mei 2014 kochten we een 7- jarige pony Folly ter gelegenheid van de plechtige communie van onze dochter. Alhoewel ze reeds 6 jaar ervaring als ruiter had, liep het al  snel mis. De pony begreep dat hij sterker was dan de ruiter, en zette zich snel boven haar. De situatie verergerde zo snel dat onze dochter Laurann na enkele maanden het paardje niet meer kon berijden.

na enig zoeken zijn we aanbeland bij Steven. Hij begreep al snel dat er essentieel probleem van respect door het paard voor de ruiter was. In slechts enkele lessen kreeg onze viervoeter weer manieren. Sindsdien is het heerlijk omgaan met haar. Folly geeft het goede voorbeeld aan de anderen en de collega-ruitertjes kunnen alleen maar toezien van aan de zijlijn.

Twijfels om Steven te boeken? Doen!!

Pascale De Mulder 14/04/2015