Tarieven en voorwaarden

Individuele sessie : 40€ (excl. vervoerskosten)

Een individuele sessie duurt plusminus een uur, waarbij niet zozeer de klok het einde van de sessie bepaalt, maar wel het moment waarop jij en je paard klaar zijn voor een volgende stap. Voor sessies trailerladen geldt een aparte prijs : neem contact met mij op aub.

Op en top persoonlijke begeleiding en opvolging is mijn kwaliteitsgarantie !

10-beurtenkaart : 350€ (excl. vervoerskosten)

De kaart is tien maanden geldig, is persoonlijk, niet overdraagbaar en niet terugbetaalbaar. Ten opzichte van individuele sessies doet u dus 50€ voordeel, hetzij 12,5% korting.

 Vervoerkosten : (traject heen en terug van Lierde)  zijn ten laste van de klant en worden gerekend aan 0,35 €/km. Indien voor sessies trailerladen verplaatsing met trailer nodig is, is de verplaatsingsvergoeding 0,70€/km te rekenen vanaf de eerste km. Wij doen geen vervoer van paarden.

Indien lessen doorgaan in een manege of pensionstal zal de mogelijks van toepassing zijnde vergoeding voor gebruik van de faciliteiten ter plaatse (o.a. het pisterecht) ten laste zijn van de klant. Annulaties kunnen enkel telefonisch (niet via mail of sms of messenger). Annulaties binnen de 48u worden aangerekend.

Referentiekorting :

Indien u als actieve klant een andere persoon doorverwijst om les te nemen, krijgt u één individuele sessie gratis van zodra die persoon klant wordt en regelmatig les neemt.

Lessen zijn mogelijk zowel in Nederlands als in Engels.